hoofdgerecht
Suprême van Hoki met bladerdeeg en spinazie
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Moeilijkheidhoge moeilijkheid
Porties

- 600 g suprême van hoki
- Solo Vloeibaar
- Provençaalse kruiden
- 100 g verse bladerdeeg
- 300 g bladspinazie met room
- 1 flesje light room
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 150 g champignons
- dijonmosterd
- 50 g gemalen kaas
- 1 bolletjes mozzarella
- Solo frituur olie
- kervel plukjes
- 1 tomaat
- Kleur de suprême van hoki kort in hete Solo en laat ze afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Kruid de bovenkant, bestrijk lichtjes met mosterd en bestrooi met gemalen kaas, Provençaalse kruiden en gehakte peterselie.
- Leg een plakje mozzarella en een plakje bladerdeeg op de vis.
- Bak af in de oven gedurende ongeveer 8 minuten.
- Gaar de spinazie met de light room.
- Pel de tomaat, ontpit ze en snijd in reepjes. Snij de champignons in schijfjes en bak ze in de frituur olie op 160° .
- Laat ze uitlekken en breng op smaak met peper en zout.
- Schik de spinazie in het midden van het bord, leg de hoki er bovenop en garneer rondom met de reepjes tomaat, de gefrituurde champignons en de kervelplukjes.
