Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Suprême van Hoki met bladerdeeg en spinazie

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Voorbereiding20 min
  • Moeilijkheidhoge moeilijkheid
  • Porties4 porties
goedkoop
hoofdgerecht
overig europees
hoge moeilijkheid
recipe image Suprême van Hoki met bladerdeeg en  spinazie
  • 600 g suprême van hoki
  • Solo Vloeibaar
  • Provençaalse kruiden
  • 100 g verse bladerdeeg
  • 300 g bladspinazie met room
  • 1 flesje light room
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 150 g champignons
  • dijonmosterd
  • 50 g gemalen kaas
  • 1 bolletjes mozzarella
  • Solo frituur olie
  • kervel plukjes
  • 1 tomaat
  1. Kleur de suprême van hoki kort in hete Solo en laat ze afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 200°.
  3. Kruid de bovenkant, bestrijk lichtjes met mosterd en bestrooi met gemalen kaas, Provençaalse kruiden en gehakte peterselie.
  4. Leg een plakje mozzarella en een plakje bladerdeeg op de vis.
  5. Bak af in de oven gedurende ongeveer 8 minuten.
  6. Gaar de spinazie met de light room.
  7. Pel de tomaat, ontpit ze en snijd in reepjes. Snij de champignons in schijfjes en bak ze in de frituur olie op 160° .
  8. Laat ze uitlekken en breng op smaak met peper en zout.
  9. Schik de spinazie in het midden van het bord, leg de hoki er bovenop en garneer rondom met de reepjes tomaat, de gefrituurde champignons en de kervelplukjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.