Gevulde courgette met olijven, tomaat en feta uit de oven.

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Een lekker en eenvoudig receptje met in de hoofdrol courgette. Gevulde courgette altijd lekker als bijgerecht met wat gebakken aardappeltjes of bij de pasta. Met de vulling kun je nog ook nog eens alle kanten op. Dit gerechtje heeft een vulling van tomaat, feta en olijven, een gesnipperd rood uitje en wat basilicum en of oregano naar smaak.
  2. Tijd: 20 min. + 30 min. in de oven
  3. Recept voor 2 personen
  4. Begin met het voorverwarmen van de oven op 200 graden. Snij daarna de courgette doormidden en haal met een lepeltje de binnenkant van de courgette leeg.
  5. Snijd daarna de feta en de olijven in kleine stukjes en het rode uitje. Giet dan wat vocht van de tomatenblokjes af zodat ze wat minder ‘nat’ zijn. Verdeel de tomatenblokjes over de courgettes en verdeel daarna de feta en de olijven er overheen.
  6. Breng daarna het gerecht op smaak met wat zout en peper of eventueel andere kruiden, in plaats van een snufje zout kun je ook lekker wat geraspte oude kaas eroverheen doen. De gevulde courgette kunnen nu voor ongeveer 30 minuten de oven in totdat de courgette lekker wat zachter is geworden
  7. Smullen maar...

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?