use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Courgette pannenkoekjes met salsa van kerstomaten

Dit lekkere courgette pannenkoekjes recept is eenvoudig te bereiden en staat in een half uurtje op tafel. Deze courgette pannenkoekjes met tomatensalsa recept van vrolijk gekleurde kerstomaten zien er mooi uit en smaken erg lekker op een zomerse dag. neem ze ook eens mee naar een picknick. Een heerlijk gerecht voor groot en klein.

Courgette pannenkoekjes recept en courgettepannenkoekjes maken. Met dit courgette recept is dat heel eenvoudig. Met een lekkere tomatensalsa gemaakt van kleurige kerstomaten.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Courgette pannenkoekjes met salsa van kerstomaten
  • 1 courgette
  • 225 g zelfrijzende bloem
  • 200 ml karnemelk
  • 75 ml koud water
  • 3 eieren
  • 100 g buche geitenkaas
  • 1 bosuitje
  • 3 takjes verse oregano
  • 3 takjes verse bieslook
  • versgemalen peper
  • grof zeezout
  • 50 g Solo margarine
Voor de salsa:
  • 250 g gemengde kerstomaten
  • 1 teen knoflook
  • 1 bosuitje
  • 1 tl limoensap
  • 0.5 el olijfolie extra vierge
  • versgemalen peper
  1. Maak de salsa: Was de kerstomaten zorgvuldig en snijd in stukjes. Pers het teentje knoflook. Snipper het bosuitje. Meng met het limoensap en de olijfolie en werk af met vers gemalen peper.
  2. Maak de pannenkoekjes: Was de courgette zorgvuldig en rasp fijn. Zeef de bloem en klop met de karnemelk, water en losgeklopte eieren tot een glad beslag. Verkruimel de geitenkaas en schep door het beslag. Snipper het bosuitje en de oregano en bieslook fijn en voeg toe. Breng op smaak met vers gemalen peper en zeezout. Laat het beslag even rusten.
  3. Verhit Solo margarine in een koekenpan en bak ronde courgette pannenkoekjes. Serveer met de salsa.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.