Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade

4 (4)
75 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Spoel het takje tijm, droog het en rits de blaadjes eraf. Pers de limoen.
  2. Bereid de marinade. Roer hiervoor de Solo, de honing, de tijm en het limoensap in
  3. een kommetje tot een glad mengsel.
  4. Schil de meloen. Snijd hem in twaalf partjes en verwijder de pitten. Overgiet met de marinade en laat een uurtje afgedekt marineren in de koelkast.
  5. Wrijf de overtollige marinade van de meloenpartjes en rooster ze een minuutje aan elke kant op de barbecue.

Tip

Serveer hier een bolletje meloen- of limoensorbet bij – zalig verfrissend!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door solomien op 31 juli 2012 om 21u57

een lekker nagerecht als af sluiter van een bbq

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?