Recept 35*** (4 stemmen)

Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
75 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spoel het takje tijm, droog het en rits de blaadjes eraf. Pers de limoen.
  2. Bereid de marinade. Roer hiervoor de Solo, de honing, de tijm en het limoensap in
  3. een kommetje tot een glad mengsel.
  4. Schil de meloen. Snijd hem in twaalf partjes en verwijder de pitten. Overgiet met de marinade en laat een uurtje afgedekt marineren in de koelkast.
  5. Wrijf de overtollige marinade van de meloenpartjes en rooster ze een minuutje aan elke kant op de barbecue.
Tip

Serveer hier een bolletje meloen- of limoensorbet bij – zalig verfrissend!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door solomien op 31 juli 2012 om 21u57

een lekker nagerecht als af sluiter van een bbq

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie