use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Gepeperde aardbeien met gebakken ananas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gepeperde aardbeien met gebakken ananas
  • 4 sneetjes ananas
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 15 g kristalsuiker
  • 10 mooie, schoongemaakte aardbeien
  • sap van een halve citroen
  • versgemalen peper
  • 0.25 l slagroom
  • 2 el honing
  • 200 g verse kaas
  1. Snijd de sneetjes ananas in blokjes en karameliseer met Solo en suiker.
  2. Snijd de aardbeien in tweeën, besprenkel met het sap van een ½ citroen en breng op smaak met peper (2 keer met de pepermolen draaien).
  3. Klop de slagroom op en meng met de honing en de verse kaas tot een mousse.
  4. Meng ook de gekarameliseerde ananasblokjes en de gepeperde aardbeien.
  5. Dresseer op een bord en werk af met de kaasmousse.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.