Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd1 uur 15 min
  • Porties4 porties
goedkoop
nagerecht
ijs
fruit
recipe image Gekarameliseerde meloensticks met honingmarinade
  • 1 takje tijm
  • 1 el Solo Vloeibaar
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 limoen
  • 1 cavaillonmeloen
  1. Spoel het takje tijm, droog het en rits de blaadjes eraf. Pers de limoen.
  2. Bereid de marinade. Roer hiervoor de Solo, de honing, de tijm en het limoensap in
  3. een kommetje tot een glad mengsel.
  4. Schil de meloen. Snijd hem in twaalf partjes en verwijder de pitten. Overgiet met de marinade en laat een uurtje afgedekt marineren in de koelkast.
  5. Wrijf de overtollige marinade van de meloenpartjes en rooster ze een minuutje aan elke kant op de barbecue.
Serveer hier een bolletje meloen- of limoensorbet bij – zalig verfrissend!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.