Recept 45**** (3 stemmen)

Gehakt muffins met rode paprika en gedroogde tomaat

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gehakt recepten

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit de oven tot 190 °C. Pel de teentjes knoflook en snipper ze fijn. Snijd de gegrilde paprika en de zongedroogde tomaten in reepjes. Spoel de verse groene kruiden en snipper ze fijn.
  2. Doe het gehakt, het ei en het paneermeel in een grote kom en voeg de fijngesnipperde knoflook, de groene kruiden, de koriander, de komijn, de rode paprika, de zongedroogde tomaten en peper en zout naar smaak toe. Kneed tot alles goed gemengd is. Rol er balletjes van zo’n 6 cm doorsnede van.
  3. Bestrijk de muffinvormpjes met Solo margarine en vul ze met het gehakt. Bak de gehaktmuffins in ongeveer 30 minuten gaar in de hete oven. Maak de bosui schoon en snijd in ringetjes. Klop een dressing van de azijn, de olijfolie en peper en zout naar smaak. Meng de sla met de bosui en de dressing.
  4. Haal de gehakt muffins uit de oven en serveer ze warm met de frisse groene salade.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door irenetroonbeec op 19 oktober 2016 om 12u20

lekker voor de wintermaanden

Gepost door Solo op 21 oktober 2016 om 09u36

Hoi Irene, dat is het zeker, bedankt voor het compliment. :) Laat deze heerlijke gehaktmuffins je smaken. Groetjes, Solo

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie