use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Omeletcupjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Omeletcupjes

Omeletcupjes

Deze omelet cupcakes zijn zo gemaakt met dit omelet cupcakes recept en smaken heerlijk als voorgerecht of als hartig tussendoortje. Deze cupcakes met spinazie en tomaat vallen vast bij iedereen in de smaak.

Deze omelet cupcakes zijn zo gemaakt met dit omelet cupcakes recept en smaken heerlijk als voorgerecht of als hartig tussendoortje. Ook zijn deze hartige cupcakes lekker om mee te geven in het lunchtrommeltje naar school of het werk. Deze cupcakes met spinazie en tomaat vallen vast bij iedereen in de smaak.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Op tijd klaar
    30 min
  • Porties
     
    6 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 100 g spinazie
  • 2 el Solo
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 8 pancetta plakken
  • 100 g kerstomaatjes
  • 4 eieren
  • 75 ml kookroom
  • 4 sprieten bieslook
  • extra nodig: muffinvorm met papieren vormpjes

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Spoel de spinazie kort en zwier hem droog. Verhit een eetlepel Solo in een pan en laat er de spinazie in slinken. Breng op smaak met peper en zout, nootmuskaat en laat goed uitlekken in een vergiet.
  2. Snijd de pancetta in reepjes en bak kort even op. Laat even uitlekken op een keukenpapiertje. Snijd de kerstomaatjes in de helft en zet even apart.
  3. Breek de eieren in een mengschaal, klop los, roer de kookroom eronder en kruid met peper en zout.
  4. Bekleed een muffinvorm met papieren vormpjes. Lepel er wat spinazie, pancetta en een paar stukjes halve kerstomaten in en vul verder tot ¾ met het losgeklopte ei.
  5. Snipper er nog wat bieslook over en bak de omeletcupjes gaar in de hete oven gedurende zo’n 8 à 10 minuten. Haal uit de oven en serveer meteen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.