Altijd weten wat je gaat eten?
home /
recepten /
Vlees / Gebakken varkensmedaillon met bladspinazie en gefrituurde prei
Gebakken varkensmedaillon met bladspinazie en gefrituurde prei
Bereidingswijze
- Kruid de medaillons met peper en zout en kleur in Solo.
- Was de prei en snij deze in fijne julienne.
- Frituur de prei aan 160° goudbruin en breng op smaak met zout.
- Warm de spinazie en de saus apart op in de microgolfoven.
- Droog het spek in de oven op 75°.
- Schil de aardappelen en maak met een parisienne-lepel bolletjes.
- Bak ze in de hete Solo Frituurvet.
- Leg de spinazie met 2 stukjes vlees erop in het midden van het bord.
- Leg daarop de prei met het spek en de kervel.
- Rondom komt dan de saus en enkele aardappelen.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?