use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
koken voor kinderen

Frambozenijs

Dit heerlijke frambozenijs is een makkelijk te maken toetje! Frambozen uit de diepvries met Solo crèmefine cuisine en honing. Mixen tot een smeuïg mengsel en klaar is je verrukkelijke ijsje! Snel een lekker amuse toetje maken? Ook dan is dit frambozenijs recept een prima keuze!

Heel snel een lekker frambozenijs maken? Dan kan met dit frambozenijs recept. Met Solo Crèmefine Cuisine maak je in een wip een verrukkelijk frambozenijs!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding2 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties4 porties
gemiddeld
zonder koken
tussendoortje
nagerecht
recipe image Frambozenijs
  • 300 g frambozen (diepvries)
  • 150 g Solo Crèmefine Licht
  • 4 el honing
  • Extra nodig: staafmixer/blender, ijsbolletjeslepel
  1. Doe de bevroren frambozen, Solo Crèmefine Cuisine 15% en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  2. Serveer het frambozenijs direct.
Schep de bolletjes frambozenijs in hoorntjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.