Falafel en bietjes met tahinidressing

Bereidingswijze

  1. Maak de falafel: Laat de kikkererwten 2 dagen weken in de koelkast. Laat ze goed uitlekken en pureer ze in de blender / met de mixer samen met de rest van de ingrediënten. Maak er bolletjes van en frituur ze op 180°C tot ze mooi goudbruin zijn.
  2. Maak het slaatje: Meng de tahini met wat water en werk af met geroosterd sesamzaad. Snijd de bietjes flinterdun en serveer ze met de tahinidressing.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Sue_ op 22 mei 2016 om 14u46

Kan ook met gewone gehaktballetjes....

Gepost door Solo op 24 mei 2016 om 14u33

Ja dat kan zeker ook Sue_ ;-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?