use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Broodje aardbei met pijnboompitten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Broodje aardbei met pijnboompitten

Broodje aardbei met pijnboompitten

Broodje aardbei maken? Met dit broodje aardbei recept lukt dat iedereen. Brood met aardbeien gaat er altijd in!

Maak dit smakelijke broodje aardbei. Bestrijk de broodjes met Becel met avocado- & limoenolie en strooi er knapperig geroosterde pijnboompitten over. Zo zet je in een handomdraai een heerlijk broodje aardbei op tafel!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 1 el pijnboompitten
  • 150 g aardbeien
  • 2 volkoren broodjes
  • 30 g Becel met avocado- & limoenolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op een halfhoog vuur lichtbruin. Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
  2. Snijd de broodjes open en bestrijk de 4 halve broodjes met de Becel met avocado- & limoenolie.
  3. Beleg de onderste helften met de aardbeien en strooi de pijnboompitten erover. Leg de bovenkant erop. Smakelijk!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.