use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Brood met vijgen en sinaasappel
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Brood met vijgen en sinaasappel

Brood met vijgen en sinaasappel

Zo’n broodje met vijgen en sinaasappel gaat er altijd in en met dit broodje met vijgen recept zet je in 10 minuten een lekkere boterham op tafel.

Met dit brood met vijgen recept zet je een bijzonder lunchbroodje op tafel. Bestreken met Becel met walnootolie en belegd met friszoete vijg en veldsla verras je iedereen met een spannende boterham!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    10 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 6 gedroogde vijgen
  • 1 schoongeboende sinaasappel
  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • 30 g Becel met Walnootolie
  • 2 plukken veldsla

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de vijgen in stukjes en verwijder eventueel de harde steeltjes. Rasp 2 theelepels van de sinaasappelschil. Pel de sinaasappel en snijd er 2 plakken vanaf (gebruik de rest voor iets anders).
  2. Bestrijk de boterhammen met Becel met walnootolie. Beleg met ze met de sinaasappelplakken, de vijgen en de veldsla. Strooi de sinaasappelrasp erover. Smakelijk!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.