Recept 45**** (3 stemmen)

Cubaanse Velouté

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Soep

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Maak een bouillon met 500 ml warm water en 1 Knorr Bouillonketeltje.
  3. Bereiding
  4. Snij de ham in fijne reepjes.
  5. Hak de 2 teentjes knoflook fijn en snipper de uien.
  6. Fruit de look en de ui in een pan in een beetje Solo.
  7. Los de 2 lepels Maizena op in de koude melk en giet het mengsel dan in de bouillon.
  8. Zet de kookpot op een zacht vuurtje en laat indikken.
  9. Meng de light room erbij en verwarm het mengsel 3 minuten op een zacht vuurtje.
  10. Neem van het vuur, voeg peper, zout, een snuifje nootmuskaat en een beetje Solo toe.
  11. Verdeel de velouté over 4 borden.
  12. Net vóór je opdient, leg je op elk bord de gefruite ui, look en de hamreepjes.
  13. Snipper een beetje koriander boven elk bord en dien onmiddellijk op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?