Couscous met lamsvlees en zeven groenten

Deze couscous met lamsvlees en groenten is een topper uit de Afrikaanse keuken. Kies zelf je favoriete groenten uit: alles smaakt hier heerlijk bij!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in beetklare stukken en laat het matig vuur langzaam garen in wat Solo met de ui de gember de saffraan en de peper.
  2. Voeg eventueel een beetje water toe
  3. Stoom intussen de groenten apart beetgaar en laat ze nadien uitlekken.
  4. Laat ten slotte de couscous garen in kokend water en schik in een schotel.
  5. Verdeel er het vlees en de groenten over, versier met de koriander en serveer meteen.

Tip

Voor je couscous met lamsvlees en groenten gebruik je best dezelfde hoeveelheid water als couscous. Zo absorberen de korrels al het vocht.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Krista V op 14 oktober 2013 om 14u53

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?