use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Rundsbrochette met couscoussalade

Rundsbrochette met couscoussalade

Een couscoussalade met sappige rundsbrochette: dat mag écht niet ontbreken op je barbecue. Al klaar in 20 minuutjes!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Rundsbrochette met couscoussalade
  • 4 stukken rundvlees (van elk circa 250 g)
  • 4 rode paprika’s
  • 4 gele paprika’s
  • 4 uien
  • 280 g couscous
  • 4 tomaten
  • 8 eetlepels verse basilicum
  • 8 eetlepels verse koriander
  • 8 eetlepels verse platte peterselie
  • 8 eetlepels Solo Vloeibaar
  • een scheutje olijfolie
  • spiesjes
  1. Snij het rundvlees in grove stukken. Pel de uien en snij samen met de rode paprika’s in stukjes. Prik deze stukken afwisselend op spiesjes.
  2. Smeer de brochettes in met Solo Vloeibaar en grill ze in zo’n 10 minuten gaar op de barbecue.
  3. Snij ondertussen de gele paprika’s en tomaten in kleine blokjes. Hak de verse kruiden fijn.
  4. Doe de couscous in een kom en schenk er 200 ml kokend water over. Laat 5 minuten zwellen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de fijngesneden gele paprika en tomaten, kruiden en olijfolie toe.
  5. Laat de couscous goed afkoelen alvorens te serveren, want die moet goed koud zijn. Dresseer de brochettes op de couscous

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.