Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Rundsbrochette met couscoussalade

Rundsbrochette met couscoussalade

Een couscoussalade met sappige rundsbrochette: dat mag écht niet ontbreken op je barbecue. Al klaar in 20 minuutjes!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Noord-Afrikaans
lage moeilijkheid
recipe image Rundsbrochette met couscoussalade
  • 4 stukken rundvlees (van elk circa 250 g)
  • 4 rode paprika’s
  • 4 gele paprika’s
  • 4 uien
  • 280 g couscous
  • 4 tomaten
  • 8 eetlepels verse basilicum
  • 8 eetlepels verse koriander
  • 8 eetlepels verse platte peterselie
  • 8 eetlepels Solo Vloeibaar
  • een scheutje olijfolie
  • spiesjes
  1. Snij het rundvlees in grove stukken. Pel de uien en snij samen met de rode paprika’s in stukjes. Prik deze stukken afwisselend op spiesjes.
  2. Smeer de brochettes in met Solo Vloeibaar en grill ze in zo’n 10 minuten gaar op de barbecue.
  3. Snij ondertussen de gele paprika’s en tomaten in kleine blokjes. Hak de verse kruiden fijn.
  4. Doe de couscous in een kom en schenk er 200 ml kokend water over. Laat 5 minuten zwellen. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de fijngesneden gele paprika en tomaten, kruiden en olijfolie toe.
  5. Laat de couscous goed afkoelen alvorens te serveren, want die moet goed koud zijn. Dresseer de brochettes op de couscous
Wil je nog meer smaak geven aan je couscoussalade met rundsbrochette? Voeg dan een bouillonblokje toe wanneer je de couscous kookt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.