Recept 35*** (1 stem)

Cannelloni van zeebaars met gekonfijte aardappel en zomertruffel

Dit is een recept van

tijd
40 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij wortel en prei in fijne kleine reepjes. Vermeng de maïsolie, soyasaus, suiker, koriander, gember en het limoensap. Kruid met peper en zout. Leg nadien de groentjes in deze marinade.
  2. Kook de krieltjes gaar en vermeng ze met room en olijfolie . Druk door een kleine zeef zodat er een zachte mousseline ontstaat.
  3. Snij de vastkokende aardappelen in gelijkmatige schijfjes, bak ze krokant in Solo en kruid met met peper en zout, tijm en rozemarijn.
  4. Snij de truffel in dunne plekjes en leg ze met de gebakken aardappelenschijfjes over elkaar, kruid met grof zout en besprenkel met olijfolie.
  5. Verdeel de vis in fijne plakjes en schik ze op keukenfolie, en leg daarop de groentjes op en rol strak op.
  6. Zet 15 minuten koel weg, verdeel in stukken en verwijder de folie.
  7. Leg er de aardappeltruffel op en trek een streep van de aardappelmousseline vermengd met de rest marinade van de groentjes en serveer.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie