Cannelloni met paddestoelen en ricotta

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 - Kook de lasagnevellen volgens gebruiksaanwijzing in ruim kokend water met zout beetgaar. Laat ze op een vochtige doek uitlekken.
  2. 2 - Vulling: verhit de olie met de boter en bak daarin de knoflook en paddestoelen +/- 10 min. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Roer de ricotta los met een vork, en roer de pecorino, nootmuskaat, peterselie en het paddestoelenmengsel erdoor.
  3. 3 - Verwarm de oven voor op 200°C. Leg op elk lasagnevel een plakje ham en een plakje kaas, schep er een volle eetlepel vulling op en rol het pastavel op.
  4. 4 - Schep een laagje bechamelsaus in de ovenschaal en leg hierop de cannelloni naast elkaar. Schenk de restvan de bechamelsaus erover.
  5. 5 - Meng de parmezaanse kaas met de slagroom en verdeel dit mengsel over de cannelloni. Bak de cannelloni 20-30 min in het midden van de oven.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Sylvia_1 op 28 juni 2008 om 18u19

Ingredientenlijst is onvolledig:Parmezaanse kaas,slagroom;benodigdheden voor bechamelsaus,peterselie,boter.Voor beginners in de keuken zou dit heel belangrijk zijn!groetjes Sylvia.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?