Recept 35*** (15 stemmen)

Bruschetta met knoflook en boschampignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

AMUSES A LA CARTE

tijd
10 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de ciabatta in schijfjes, borstel ze lichtjes in met Solo vloeibaar en bak ze aan beide zijden krokant en goudbruin onder de grill.
  2. Hak de peterselie fijn.
  3. Snijd het knoflookteentje doormidden en wrijf er de geroosterde broodjes mee in.
  4. Borstel indien nodig de boschampignons schoon. Haal er een paar keer het mes door om ze wat fijner te maken. Pel de sjalot en snipper hem fijn. Verhit een antikleefpan, doe er 2 eetlepels Solo vloeibaar in en stoof de sjalot glazig. Voeg de boschampignons toe en stoof ze beetgaar in een vijftal minuten. Kruid met peper en zout en bestrooi met de gehakte peterselie.
  5. Beleg elk sneetje geroosterd brood met gestoofde boschampignons en dien warm op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 07 november 2013 om 16u59

Lekkere tip zeg, dankjewel!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie