use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Blinis
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Blinis

Blinis

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    45 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 350 g bloem
  • 25 g bakkersgist
  • 5 dl melk
  • 50 g Solo Vloeibaar
  • 1 theelepel suiker
  • 1 snuifje zout
  • 3 eieren

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de bloem met de helft van de melk, de suiker en de gist door elkaar.
  2. Laat rijzen tot het deeg verdubbeld is.
  3. Voeg dan de andere ingrediënten toe en meng tot een glad deeg.
  4. Schep met een lepel kleine porties.
  5. Bak ze in een antiaanbakpan aan beide kanten goudgeel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.