Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Marokkaans kruidenbrood

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Porties8 porties
goedkoop
aperitiefhapje
Vegetarisch
brood
recipe image Marokkaans kruidenbrood
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 snuifje komijn
  • 1 snuifje paprikapoeder
  • 1 snuifje lookpoeder
  • 1 el gehakte koriander
  • 1 mespunt harissa (Marokkaanse chilipuree uit de supermarkt)
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 plat Marokkaans brood
  1. Doe de Solo in een kommetje en roer er alle kruiden door. Meng er vervolgens de harissa en de vloeibare honing onder.
  2. Snijd het brood horizontaal doormidden en besmeer beide helften rijkelijk met het Solo-kruidenmengsel.
  3. Zet het brood met de besmeerde kant naar boven onder de hete grill van de oven en bak goudbruin in een drietal minuten.
  4. Snijd het brood in spiesjes en serveer warm.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.