Recept 25** (1 stem)

Bladerdeeghapjes met vleesvulling

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

lunch

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 225°.
  2. Laat het bladerdeeg ontdooien.
  3. Splits het ei.
  4. Meng het gehakt met de fijngesneden cervelaatworst, de gehakte ui, de eidooier, de uitgeperste knoflook, de tomatenpuree, wat tabasco en zout.
  5. Leg de bladerdeegplakjes op een met bloem bestoven werkblad op elkaar en rol ze tot een grote vierkante deegplak uit. Rader met een deegrader plakjes van 10 x 10 cm.
  6. Smeer de deegranden met eiwit in en leg op ieder deegplakje een eetlepel vulling.
  7. Vouw het deeg dicht en druk de randen aan.
  8. Zet de pakketjes vervolgens in de voorverwarmde oven en bak ze af in 15 à 20 minuten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie