Ingrediënten voor 6 personen
- 1 pakje diepvries bladerdeeg
- 250 gr rundergehakt
- 50 gr cervelaatworst, fijngehakt
- 1 middelgrote ui
- 1 ei
- 1 teentje knoflook
- 1/2 tl majoraan
- 1 el paprikapoeder
- tabasco
- 1 el tomatenpuree
- zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 225°.
- Laat het bladerdeeg ontdooien.
- Splits het ei.
- Meng het gehakt met de fijngesneden cervelaatworst, de gehakte ui, de eidooier, de uitgeperste knoflook, de tomatenpuree, wat tabasco en zout.
- Leg de bladerdeegplakjes op een met bloem bestoven werkblad op elkaar en rol ze tot een grote vierkante deegplak uit. Rader met een deegrader plakjes van 10 x 10 cm.
- Smeer de deegranden met eiwit in en leg op ieder deegplakje een eetlepel vulling.
- Vouw het deeg dicht en druk de randen aan.
- Zet de pakketjes vervolgens in de voorverwarmde oven en bak ze af in 15 à 20 minuten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?