use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Mini-pizza's met Brigand

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Mini-pizza's met Brigand
  • 8 plakken Brigand
  • 150 g Noordzeegarnalen
  • zout
  • 450 g bladerdeeg
  • 4 tomaten
  • 200 g zwarte olijven
  • peper
  1. Rol het bladerdeeg uit en prik er hier en daar een gaatje in.
  2. Versnij het in acht vierkanten van 8 x 8 cm.
  3. Leg op elk vierkant een iets kleiner plakje Brigand, een greep garnalen en een plakje tomaat.
  4. Versier met olijven en kruid met peper en zout.
  5. Schik de pizza's op een bevochtigde bakplaat en laat ze een uurtje rusten.
  6. Bak ze dan gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 225°C.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.