use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lauwe gebakjes met courgettes en geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lauwe gebakjes met courgettes en geitenkaas

Lauwe gebakjes met courgettes en geitenkaas

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Op tijd klaar
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 rolletje bladerdeeg (gebruiksklaar)
  • grof zout
  • Solo Vloeibaar
  • 2 courgettes
  • 1 rolletjes geitenkaas
  • 4 eetlepels acaciahoning
  • verse tijm
  • zwarte peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij met behulp van een kom 4 cirkels met een diameter van ongeveer 10 cm uit het bladerdeeg.
  2. Bedek ze met bakpapier, verzwaard met spliterwten, en bak ze voor in de oven gedurende 10 min. op 200 °C.
  3. Snij ondertussen de courgettes in fijne rondjes.
  4. Doe hetzelfde met de geitenkaas, maar snij die minder fijn (1,5 cm).
  5. Wanneer de bladerdeegcirkels voorgebakken zijn, smeer ze dan in met een beetje Solo vloeibaar en schik daarna de courgettes en 1 à 2 sneetjes geitenkaas op de cirkels en voeg 1 à 2 lepels honing toe.
  6. Werk af met de tijm en breng op smaak met zout en peper.
  7. Zet de gebakjes in de oven gedurende ongeveer 15 min., maar hou ze binnen oogbereik.
  8. Dien op als de kaas gesmolten is en de courgettes beetgaar zijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.