Lauwe gebakjes met courgettes en geitenkaas
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 1 rolletje bladerdeeg (gebruiksklaar)
- grof zout
- Solo Vloeibaar
- 2 courgettes
- 1 rolletjes geitenkaas
- 4 eetlepels acaciahoning
- verse tijm
- zwarte peper
- Snij met behulp van een kom 4 cirkels met een diameter van ongeveer 10 cm uit het bladerdeeg.
- Bedek ze met bakpapier, verzwaard met spliterwten, en bak ze voor in de oven gedurende 10 min. op 200 °C.
- Snij ondertussen de courgettes in fijne rondjes.
- Doe hetzelfde met de geitenkaas, maar snij die minder fijn (1,5 cm).
- Wanneer de bladerdeegcirkels voorgebakken zijn, smeer ze dan in met een beetje Solo vloeibaar en schik daarna de courgettes en 1 à 2 sneetjes geitenkaas op de cirkels en voeg 1 à 2 lepels honing toe.
- Werk af met de tijm en breng op smaak met zout en peper.
- Zet de gebakjes in de oven gedurende ongeveer 15 min., maar hou ze binnen oogbereik.
- Dien op als de kaas gesmolten is en de courgettes beetgaar zijn.
