use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bananenijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bananenijs maken

Bananenijs

Zelf bananenijs maken met slechts 3 ingrediënten is met dit snelle ijs recept heel eenvoudig. Zo zet je een heerlijk zelfgemaakt ijsje op tafel.

Bananenijs zelf maken doe je met dit bananenijs recept helemaal zelf. Lekker romig door de Solo Crèmefine Cuisine en vol van smaak door het verse fruit en de honing. Met slechts drie ingrediënten zet je een zeer smakelijk ijsje op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    2 uur 10 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 300 g gepelde bananen, in plakjes
  • 150 g Solo Crèmefine Licht 15%
  • 4 el honing
  • Extra nodig: staafmixer/blender, ijsschep

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Leg de plakjes banaan op een platte schaal of dienblad en laat ze minstens 2 uur in de diepvries bevriezen.
  2. Doe de bevroren banaan, Solo Crèmefine Cuisine en de honing in een hoge mengkom en pureer ze met een staafmixer, of gebruik een blender.
  3. Serveer het bananenijs direct.
Leg eerst een vel bakpapier op het dienblad, zo kleeft het fruit niet vast. Schep de bollen op een lepel en serveer met gehakte pure chocolade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.