Lekker en uitgebreid koken, kan fijn zijn, maar soms heeft u daar gewoonweg geen tijd voor! Drukte op het werk, files, sportles… Als u in tijdsnood zit, is het fijn om een aantal recepten voor snelle gerechten te hebben. Op die manier staat het eten snel op tafel en hoeft u niet zo te stressen boven de kookpotten. Voor inspiratie voor snelle gerechten, kunt u best een kijkje nemen op de website van Solo waar duizenden recepten te vinden zijn. Natuurlijk staan ze niet zomaar kriskras door elkaar! De uitgebreide zoekfunctie zorgt ervoor dat u de recepten naar keuze, zoals die voor snelle gerechten, perfect kunt opzoeken en terugvinden. Dan kunt u de resultaten met snelle gerechten nog verder onderverdelen: hoofdgerecht, voorgerecht, nagerecht, hapjes… U kunt ook kiezen voor snelle gerechten met vlees, vis, pasta enzoverder. Kortom, de mogelijkheden zijn enorm!

SNELLE GERECHTEN BEWAREN BESPAART TIJD

Een zoekopdracht doen om snelle gerechten te vinden en dan nog naar de winkel gaan, is waarschijnlijk niet zo aangewezen als u niet veel tijd heeft. Maak daarom gebruik van Solo’s ‘My Open Kitchen ’, het online receptenschrift waarin u met slechts één muisklik al uw snelle gerechten kunt bewaren. Zeer handig! Zo kunt u de dag voordien al een keuze maken uit de snelle gerechten die in uw receptenschrift staan en hoeft u de dag zelf enkel nog het gerecht klaar te maken. Heeft u zelf ook lekkere snelle gerechten die u graag met anderen wilt delen? Dat kan ook met de applicatie ‘My Open Kitchen’. Schrijf alle kenmerken van het recept op: bereidingstijd, moeilijkheidsgraad, benodigde ingrediënten, de uitleg en extra tips. Daarna dient u het recept in en kan iedereen meegenieten van uw recepten voor snelle gerechten!

SNELLE GERECHTEN KLAAR IN TWINTIG MINUUTJES

Een van de snelle gerechten die klaar zijn in slechts twintig minuutjes, is de pasta met kip. Als basis neemt u pasta, tomaten, een aantal kruiden, Solo en natuurlijk kip. Maar ook met kokosmelk of extra groenten en kruiden zoals paprika en basilicum smaakt dit gerecht overheerlijk. Natuurlijk kunt u indien gewenst ook de kip vervangen door kalkoen. Kortom, met dit gerecht kunt u alle kanten uit, afhankelijk van uw voorkeur en de ingrediënten die u in huis heeft.