Artikel *** (6 stemmen)

Superfeestelijke apertiefhapjes

Een gezellig kerstfeest of een geslaagde oudejaarsavond zonder amuses, we kunnen het ons haast niet meer voorstellen. Geserveerd bij het aperitief scherpen deze hapjes in de vorm van minigerechtjes de eetlust aan. Wanneer ze tussen de verschillende menugangen door gegeten worden, zorgen ze voor wat afwisseling. Zo genieten je tafelgasten nog meer van je zelfbereide feestmenu.

Amuses-bouches — letterlijk 'pleziertjes voor de mond' — zijn hip en trendy. De kunst is om ze niet alleen vers klaar te maken, maar ze ook te serveren in het gepaste minibordjes zodat ze mooi tot hun recht komen. Wedden dat je meteen scoort bij het aperitief?

Recepten amuse hapjes

Chef Jeroen De Pauw bedacht speciaal voor Solo Open Kitchen 10 koude en warme culinaire amuses waarmee je je gasten tijdens de feesten aangenaam verrast. Wil je graag de gepaste bordensetjes om al dat lekkers in te serveren?

Koude amuses


Warme amuses

Andere Solo-leden over dit artikel (5)

Gepost door Ptoe op 29 januari 2018 om 13u46

Het hapje met de paté en veenbessen is super en lukt prima !

Gepost door Solo op 31 januari 2018 om 19u12

Wat leuk, Helga!

Laad meer reacties