Artikel **** (3 stemmen)

Superfeestelijke apertiefhapjes

Een gezellig kerstfeest of een geslaagde oudejaarsavond zonder amuses, we kunnen het ons haast niet meer voorstellen. Geserveerd bij het aperitief scherpen deze hapjes in de vorm van minigerechtjes de eetlust aan. Wanneer ze tussen de verschillende menugangen door gegeten worden, zorgen ze voor wat afwisseling. Zo genieten je tafelgasten nog meer van je zelfbereide feestmenu.

Amuses-bouches — letterlijk 'pleziertjes voor de mond' — zijn hip en trendy. De kunst is om ze niet alleen vers klaar te maken, maar ze ook te serveren in het gepaste minibordjes zodat ze mooi tot hun recht komen. Wedden dat je meteen scoort bij het aperitief?

Recepten amuse hapjes

Chef Jeroen De Pauw bedacht speciaal voor Solo Open Kitchen 10 koude en warme culinaire amuses waarmee je je gasten tijdens de feesten aangenaam verrast. Wil je graag de gepaste bordensetjes om al dat lekkers in te serveren?

Koude amuses


Warme amuses

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (3)

Gepost door Diane16 op 15 december 2016 om 19u00

Ik vermoed een gelei van rode ui zuur of bessengelei zoet. Beide lekker Ook voor mij graag het recept

Gepost door Solo op 16 december 2016 om 13u48

Hey Diane, jammergenoeg staat dit recept niet op onze website. Je kan wel andere heerlijke aperitiefhapjes bekijken onder deze link: https://www.solo.be/nl/groepen/koken-voor-de-feesten/recepten/amuses-a-la-carte/ . Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties