use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Toast aux crevettes

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson5 min
  • Temps de préparation10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Toast aux crevettes
  • 200 g de crevettes grises (décortiquées)
  • 4 cuillères à soupe de mayonnaise
  • 0.5 oignon rouge émincé
  • 1 œuf dur haché finement
  • poivre et sel
  • 4 tranches de pain à toast
  • Solo Liquide
  • aneth frais
  1. Mélangez les crevettes avec la mayonnaise, les oignons rouges et l'œuf.
  2. Salez et poivrez.
  3. Faites griller les toasts dans un peu de Solo Liquide pour qu'ils soient dorés et croquants
  4. Tartinez les toasts encore chauds du mélange aux crevettes et garnissez d'aneth.
  5. Servez chaud.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.