use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tapenade d'olives
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tapenade d'olives

Tapenade d'olives

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson
    15 min
  • Portions
    Portions 4

ingrédients

  • 2 gousses ail
  • 4 filets d'anchois
  • 5 tomates séchées à l'huile (pot)
  • 250 g olives vertes
  • 3 branches basilic
  • 1 dl huile d'olive extra vierge Bertolli
  • robot ménager

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Pelez l'ail. Faites égoutter les anchois et les tomates.
  2. Hachez finement les olives, l'ail, les feuilles de basilic, les anchois et les tomates dans le robot ménager. Ajoutez peu à peu l'huile d'olive jusqu'à obtenir une tapenade onctueuse. Assaisonnez de poivre.
La tapenade se sert avec du pain.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.