use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
moyen

Tapenade d'olives

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson15 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Tapenade d'olives
  • 2 gousses ail
  • 4 filets d'anchois
  • 5 tomates séchées à l'huile (pot)
  • 250 g olives vertes
  • 3 branches basilic
  • 1 dl huile d'olive extra vierge Bertolli
  • robot ménager
  1. Pelez l'ail. Faites égoutter les anchois et les tomates.
  2. Hachez finement les olives, l'ail, les feuilles de basilic, les anchois et les tomates dans le robot ménager. Ajoutez peu à peu l'huile d'olive jusqu'à obtenir une tapenade onctueuse. Assaisonnez de poivre.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.