use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Potage aux poireaux

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson55 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Potage aux poireaux
  • 200 g de lamelles de bacon
  • 1.5 kg de rondelles de poireaux
  • 1 kg de dés de pommes de terre
  • 1.5 l de Knorr Finesse Bouillon Légumes
  1. Faites revenir les lamelles de bacon dans une haute poêle. Ajoutez les rondelles de poireaux et les dés de pommes de terre et cuisez-les pendant 5 minutes environ.
  2. Versez-y le bouillon et faites cuire le tout à feu doux pendant 45 minutes sous couvercle.
  3. Assaisonnez le potage selon les goûts avec du poivre et servez.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.