use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Petits cakes à la cannelle
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Petits cakes à la cannelle

Petits cakes à la cannelle

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de préparation
    10 min
  • Temps de cuisson
    20 min
  • Portions
    Portions 10

ingrédients

  • 80 g de sucre
  • 100 g de Solo Liquide
  • 2 cuillères à soupe de cannelle
  • 3 oeufs
  • 5 prunes dénoyautées
  • 180 g de farine fermentante

Directives nutritionnelles (par portion)

clause de non-responsabilité

etapes de préparation

  1. Mélangez le sucre, la farine, la Solo et les oeufs en une pâte lisse.
  2. Versez dans de petits moules à cake.
  3. Coupez les prunes en deux et posez-en un morceau sur chaque cake.
  4. Enfournez 20 minutes à 200 °C.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.