use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
dessert

Boulettes-douceur

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson1 h 20 min
  • PortionsPortions 6
recipe image Boulettes-douceur
  • 800 g de biscuits
  • 100 g de flocons d’avoine
  • 170 g de sucre en poudre
  • 250 g de Solo
  • 4 c à s de poudre de cacao
  • 50 ml de rhum
  • 200 g de noix de coco râpée
  1. Émiettez les biscuits et mélangez-les au mixeur avec la Solo et les flocons d’avoine. Ajoutez le sucre, la poudre de cacao et le rhum. Formez de petites boulettes de pâte et enrobez-les de noix de coco râpée. Placez les boulettes au réfrigérateur pendant une heure.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.