aperitiefhapje
Tapas van asperges met geitenkaas
Origineel: tapas van asperges! Een lekkere Spaanse bruschetta op z'n Belgisch. Bovendien heb je er amper werk aan. Smakelijk!
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 2 eetlepels Solo
- 8 sneetjes brood
- 2 geitenkaasjes
- peper
- 8 eetlepels honing
- 8 groene asperges
- Stoom de asperges in een bodempje water of gaar ze 30 seconden afgedekt in de microgolfoven.
- Snijd ze in stukken.
- Verwijder de korsten van het brood en smeer het brood in met Solo.
- Verdeel de kaas in plakjes en schik op het brood.
- Verdeel er de asperges over en breng op smaak met peper.
- Schuif ze in een op 180° voorverwarmde oven tot de kaas smelt.
- Schik ze op een schotel en lepel er de honing over.
