Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
lekker eten

Boterham met kaas en komkommer

Deze boterham met kaas en komkommer is zo gemaakt en gaat er altijd in. De Becel met walnootolie geeft de boterham een heerlijke nootachtige smaak en de kaas en komkommer maken het broodje helemaal af. Zo zet je een lekkere lunch op tafel.

Maak deze lekkere boterham met kaas en Becel met walnootolie en je zult iedereen verrassen met dit recept boterham met kaas.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding5 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties2 porties
gemiddeld
zonder koken
bijgerecht
tussendoortje
recipe image Boterham met kaas en komkommer
  • 2 plakjes 20+ kaas
  • 2 sneetjes volkoren bruin zuurdesembrood
  • 30 g Becel met Walnootolie
  • 0.25 bakje tuinkers
  • 10 cm komkommer
  1. Bestrijk de sneetjes brood met de Becel met Walnootolie. Beleg de boterhammen met de kaas en tuinkers.
  2. Was en snijd de komkommer in plakjes en verdeel eventueel over de boterhammen of geef ze er apart bij. Smakelijk!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.