use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Boterham met kaas en komkommer
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Boterham met kaas en komkommer

Boterham met kaas en komkommer

Maak deze lekkere boterham met kaas en Becel met walnootolie en je zult iedereen verrassen met dit recept boterham met kaas.

Deze boterham met kaas en komkommer is zo gemaakt en gaat er altijd in. De Becel met walnootolie geeft de boterham een heerlijke nootachtige smaak en de kaas en komkommer maken het broodje helemaal af. Zo zet je een lekkere lunch op tafel.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Op tijd klaar
    5 min
  • Porties
     
    2 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 plakjes 20+ kaas
  • 2 sneetjes volkoren bruin zuurdesembrood
  • 30 g Becel met Walnootolie
  • 0.25 bakje tuinkers
  • 10 cm komkommer

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bestrijk de sneetjes brood met de Becel met Walnootolie. Beleg de boterhammen met de kaas en tuinkers.
  2. Was en snijd de komkommer in plakjes en verdeel eventueel over de boterhammen of geef ze er apart bij. Smakelijk!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.