hoofdgerecht
Pasta Bolognese met paprika, olijven en pesto
Experts geloven dat de mensen uit het Middellandse-Zeegebied vitaler zijn en een hogere kwaliteit van leven hebben door hun balans tussen werk en vrije tijd en het gevarieerde eten.
Deze pasta dus zeker eens uitproberen !
Experts geloven dat de mensen uit het Middellandse-Zeegebied vitaler zijn en een hogere kwaliteit van leven hebben door hun balans tussen werk en vrije tijd en het gevarieerde eten.
Deze pasta dus zeker eens uitproberen !
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 300 gr farfalla (vlinderpasta)
- 1 Bertolli Pastasaus versheidszak Bolognese
- 1 eetlepel Bertolli Vloeibaar Bakken en Braden
- 1 rode ui
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 100 gr groene olijven
- 1 eetlepel Bertolli Pesto Verde
- Bereiding: Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Pel en snipper de rode ui. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen.
- Verwarm in een pan een beetje vloeibare margarine en fruit hierin de ui.
- Voeg vervolgens het gehakt toe, breng het op smaak met zout en peper en bak het gaar. Roerbak de paprikarepen 1 minuut mee.
- Voeg nu de pastasaus en de olijven toe en laat de saus 8 à 10 minuten zachtjes sudderen. Roer in de laatste minuut de pesto erdoor.
- Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
