Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Steek (met hulp van een kommetje) uit het pizzadeeg 12 kleine pizzaatjes. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, druk ze goed plat.
Besmeer 6 pizzaatjes dun met roomkaas en 6 met tomatensaus. Bak de pizzaatjes in de hete oven in
15-20 minuten bruin.
Verdeel ondertussen de broccoli in kleine roosjes en snijd de steel in heel dunne plakjes. Kook de broccoli in kokend water 5 minuten. Giet af en laat goed uitlekken.
Pel en snijd in de tussentijd de uien in ringen en de tomaatjes in partjes.
Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een grote pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de uiringen in ca. 4 minuten goudbruin. Schep ze uit de pan en bak vervolgens de worstjes rondom bruin en gaar. Snijd ze in stukjes.
Doe de broccoli, uiringen, tomaatpartjes, rauwkost, kaas en warme tomatensaus in bakjes. Leg de worstjes op een schaaltje en de pizzaatjes op een grote plank. Zet alles op tafel.
Gebruik de ingrediënten om de pizzaatjes aan tafel te versieren als gezichten met prachtige gekrulde kapsels van uiringen en geraspte kaas.