hoofdgerecht
Kalfszwezerik met broccoli en bospaddestoelen
Geef score
Kooktijd10 min
Voorbereiding
Porties

- 1 kg kalfszwezerik
- 300 g bospaddestoelen
- 1 blokje Knorr Finesse groenten
- 3 dl kalfsfond
- Zout
- 2 eetlepels Solo Vloeibaar
- 900 g broccoli
- peper
- Kook de kalfszwezeriken in water met het bouillon blokje .
- Laat ze afkoelen , pel zel en snijd ze in plakjes.
- Bak ze krokant in de pan .
- Kook de broccoli beetgaar in ruim kokend gezouten water.
- Maak de bospaddestoelen schoon met een borstel (enkel wassen als het echt nodig is).
- Snijd de paddestoelen door en bak even aan in de Solo.
- Wanneer de bospaddestoelen klaar zijn, de broccoli erbij doen en dit alles even door elkaar halen.
- Serveer het geheel met de kalfszwezeriken in een diep bord of schaaltje.
- Smaak alles af met peper en zout.
- Kook de kalfsfond op en serveer deze op het laatste moment over de kalfszwezeriken en smaak de fond even af met peper en zout.
