use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kalfszwezerik met broccoli en bospaddestoelen

Kalfszwezerik met broccoli en bospaddestoelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    1 uur 30 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 kg kalfszwezerik
  • 300 g bospaddestoelen
  • 1 blokje Knorr Finesse groenten
  • 3 dl kalfsfond
  • Zout
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 900 g broccoli
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de kalfszwezeriken in water met het bouillon blokje .
  2. Laat ze afkoelen , pel zel en snijd ze in plakjes.
  3. Bak ze krokant in de pan .
  4. Kook de broccoli beetgaar in ruim kokend gezouten water.
  5. Maak de bospaddestoelen schoon met een borstel (enkel wassen als het echt nodig is).
  6. Snijd de paddestoelen door en bak even aan in de Solo.
  7. Wanneer de bospaddestoelen klaar zijn, de broccoli erbij doen en dit alles even door elkaar halen.
  8. Serveer het geheel met de kalfszwezeriken in een diep bord of schaaltje.
  9. Smaak alles af met peper en zout.
  10. Kook de kalfsfond op en serveer deze op het laatste moment over de kalfszwezeriken en smaak de fond even af met peper en zout.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.