use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Biefreepjes met Thaise basilicum
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Biefreepjes met Thaise basilicum

Biefreepjes met Thaise basilicum

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 g okra's
  • 12 baby maïskolfjes
  • 3 lenteuitjes
  • 400 g biefstuk
  • szechuanpeper
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 0.5 el sesamolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g aspergetips
  • 2 el oestersaus
  • 1 bos Thaise basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de onderkant van de okra's en snijd ze schuin doormidden. Blancheer de babymaïs ca. 2 minuten. Snijd de lenteuitjes in schuine stukken. Snijd de biefstuk in reepjes en kruid ze met szechuanpeper en zout.
  2. Verhit de Solo Vloeibaar in de wok en bruin snel het vlees. Haal het vlees uit de wok. Verhit de sesamolie in de wok en fruit de knoflook ca. 1 minuut. Voeg de groenten toe en roerbak ze 3 à 5 minuten.
  3. Doe het vlees terug in de wok, meng even door en breng het op smaak met zout, peper en oestersaus. Meng de helft van de basilicum door het gerecht, schep het in vier kommen en strooi de rest van de basilicum er overheen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.