hoofdgerecht
Gegratineerde macaroni
Geef score
Kooktijd30 min
Porties

- 50 g bloem
- 2 eetlepels droog broodkruim
- 1 ei
- 400 g gehakt
- 75 g gemalen kaas
- 50 g gemalen kaas om te gratineren
- 1 bouillonblokje Knorr FinesseTuinkruiden
- 250 g macaroni
- 50 g Solo margarine
- 500 ml melk
- Meng het gehakt met het ei, broodkruim, bouillonblokje en peper. Laat de kinderen er niet te grote balletjes van maken.
- Kook de macaroni beetgaar en laat de laatste 5 minuten de balletjes meekoken met de macaroni. Giet af en doe de macaroni met de balletjes in een ovenschaal.
- Maak ondertussen een kaassaus met de melk, de kaas, de Solo margarine en de bloem. Breng op smaak met peper.
- Giet de kaassaus over de macaroni. Strooi er de gemalen kaas over en laat kleuren onder de grill.
