use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lasagne met zalm

Lasagne met zalm

Gepost door Knorr

Gepost door Knorr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 zakje Knorr Witte saus
  • 150 ml melk
  • 100 ml light room
  • 600 g spinazie klaar om te koken
  • 400 g verse zalmfilet
  • 25 g parmezaanse kaas
  • 0.5 Knorr Bouillon Finesse Groenten
  • 2 soeplepels Solo Vloeibaar
  • 1 uitgeperst teentje knoflook
  • 12 groene lasagnevellen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven op 175 graden celsius.
Bereiding
  1. Maak de saus met de melk en de light room.
  2. Verhit de Solo margarine in een wok en roerbak de spinazie met de knoflook en het halve Knorr Bouillon Finesse groenten blokje, tot de spinazie gaat slinken. Snijd de zalm in stukjes en bestrooi ze met zout en peper.
  3. Bedek de bodem van een ingevette ovenschaal met 2 eetlepels water en 3 lasagnevellen. Verdeel er de helft van de spinazie en zalm en een derde van de saus over. Schik hierop weer een laag lasagnevellen met de rest van de spinazie, zalm en een derde van de saus .
  4. Dek het geheel af met een laag lasagnevellen en strijk er de rest van de saus over. Strooi de Parmezaanse kaas erover. Bak de lasagne in de oven in 25 - 30 minuten goudbruin en gaar.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.