use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Lasagne met broccoli en mozzarella

Everybody loves lasagna! Ook met deze vegetarische lasagne met broccoli zal je fans winnen. Want onder dat lekker krokante laagje mozzarella gaat heel wat lekkers schuil. Varieer en verras!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd30 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image 3 koningentaart
  • 5 el bloem
  • 500 g broccoli
  • 200 g Effinesse Gedroogde Tomaten
  • 2 blokjes Knorr Finesse bouillon groenten
  • 1 zak Bertolli Pastasaus fijne kruiden
  • 100 ml Solo vloeibaar
  • 125 g mozarella
  • 1 ui
  • 9 vellen gebruiksklare lasagne
  • 500 ml water
Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 225 graden
Bereiding
  1. De broccoli in roosjes verdelen en met de gesnipperde ui in twee eetlepels vloeibare margarine fruiten. De bouillonblokjes in 1/2 l water oplossen en over de broccoli gieten. Dit geheel 3 minuten laten koken.
  2. Een roux maken door de Solo-margarine te smelten en er de bloem in te bakken. Vervolgens al roerend aanlengen met de broccolibouillon. De Effinesse erdoor roeren. Een vuurvaste schotel vullen met afwisselend een laagje tomatensaus, lasagnevellen en broccolisaus. Eindigen met broccolisaus, bedekt met schijfjes mozzarella.
  3. Ongeveer 20 minuten bakken in de oven.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.