hoofdgerecht
Linguine met groene boontjes en kikkererwten
Geef score
Kooktijd15 min
Porties

- 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten
- 350 g linguine of andere lange pasta
- 4 stevige tomaten
- 300 g zachte boontjes
- 3 soeplepels Solo vloeibaar
- 1 handvol zwarte olijven, ontpit
- 100 g kikkererwten uit blik
- 2 soeplepels Bertolli pesto verde
- Snij de uiteinden van de boontjes. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Spoel ook de kikkererwten goed af onder stromend water.
- Kook de pasta al dente in ruim kokend water en 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten. Snij de tomaten terwijl de pasta kookt. Verhit de margarine in een pan. Voeg er de tomaten, groene boontjes, olijven, kikkererwten en 1 eetlepel water aan toe. Kruid het geheel. Laat 5 minuten sudderen.
- Neem van het vuur en voeg er tenslotte de pesto aan toe.
- Giet de pasta af. Meng de saus door de pasta en dien meteen op.
