use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Linguine met groene boontjes en kikkererwten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Linguine met groene boontjes en kikkererwten

Linguine met groene boontjes en kikkererwten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten
  • 350 g linguine of andere lange pasta
  • 4 stevige tomaten
  • 300 g zachte boontjes
  • 3 soeplepels Solo vloeibaar
  • 1 handvol zwarte olijven, ontpit
  • 100 g kikkererwten uit blik
  • 2 soeplepels Bertolli pesto verde

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de uiteinden van de boontjes. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Spoel ook de kikkererwten goed af onder stromend water.
  2. Kook de pasta al dente in ruim kokend water en 1 bouillonblokje Knorr Finesse Groenten. Snij de tomaten terwijl de pasta kookt. Verhit de margarine in een pan. Voeg er de tomaten, groene boontjes, olijven, kikkererwten en 1 eetlepel water aan toe. Kruid het geheel. Laat 5 minuten sudderen.
  3. Neem van het vuur en voeg er tenslotte de pesto aan toe.
  4. Giet de pasta af. Meng de saus door de pasta en dien meteen op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.