use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegratineerde macaroni
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegratineerde macaroni

Gegratineerde macaroni

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    30 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 50 g bloem
  • 2 eetlepels droog broodkruim
  • 1 ei
  • 400 g gehakt
  • 75 g gemalen kaas
  • 50 g gemalen kaas om te gratineren
  • 1 bouillonblokje Knorr FinesseTuinkruiden
  • 250 g macaroni
  • 50 g Solo margarine
  • 500 ml melk

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng het gehakt met het ei, broodkruim, bouillonblokje en peper. Laat de kinderen er niet te grote balletjes van maken.
  2. Kook de macaroni beetgaar en laat de laatste 5 minuten de balletjes meekoken met de macaroni. Giet af en doe de macaroni met de balletjes in een ovenschaal.
  3. Maak ondertussen een kaassaus met de melk, de kaas, de Solo margarine en de bloem. Breng op smaak met peper.
  4. Giet de kaassaus over de macaroni. Strooi er de gemalen kaas over en laat kleuren onder de grill.
Roer goed als je de pasta kookt voor je gegratineerde macaraoni: zo plakt er niets aan de bodem van je kookpot.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.