use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gebakken champignons met pesto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gebakken champignons met pesto

Gebakken champignons met pesto

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 80 g Bertolli pesto verde
  • 800 g gemengde champignons
  • 1 teentje look
  • 4 sneetjes brood
  • 100 g Solo
  • 1 fijngesnipperde ui

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven op 200°.
Bereiding
  1. Smeer het brood aan beide zijden in met een beetje Solo.
  2. Snij het teentje look in tweeën en wrijf met de overgesneden teentjes over de beide zijden van je brood.
  3. Stoof de in stukjes gesneden champignons met de ui goed aan in de resterende Solo. Breng op smaak met de pesto en verdeel dan over het brood.
  4. Schuif het geheel in de oven tot het brood licht kleurt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.