use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4

Ingrediënten
 

  • 1 stukje gember
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel notenolie
  • 1 eetlepel sesamolie
  • sap van 2 limoenen
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 Granny Smith appel
  • 2 stronken groene selder
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 12 Sint-Jakobsnoten
  • enkele blaadjes paarse shiso
  • enkele blaadjes koriander

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pers het sap uit de gember met een lookpers. Meng het gembersap met alle oliën, het limoensap en de sojasaus.
  2. Schil de appel en snij hem, net als de gewassen selder, in fijne blokjes. Verhit de Solo en bak ze zo’n 2 minuten in een pan.
  3. Snij de Sint-Jakobsnoten in fijne plakjes en plaats ze zorgvuldig op een bord.
  4. Breng op smaak met peper en zout en schep de gebakken appel en selder erover.
  5. Besprenkel met de vinaigrette en decoreer met enkele blaadjes shiso en koriander.
Haal de Sint-Jakobsnoten kort voor het moment suprême uit de koelkast en snij ze pas net voor het opdienen in fijne plakjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.