use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Appelsoep
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Appelsoep

Appelsoep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 5 Jonagold appels
  • 2 eetlepels citroensap
  • 200 g aardappelen
  • 2 takken selder
  • 1 groene paprika
  • 30 g Solo
  • 1 eetlepel curry
  • 2 blokjes Knorr Finesse kippenbouillon
  • 16 scampi's gepeld
  • 100 g garnalen
  • 1 scheutje extra vergine olijfolie
  • 1 scheutje light room
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze in stukken en meng ze met het citroensap in een kom.
  2. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  3. Snij de selder en de paprika in kleine stukken.
  4. Fruit de selder en de paprika in boter. Bestrooi met curry en voeg de bouillonblokjes , 1 liter water , de aardappelen en de appels toe.
  5. Breng aan de kook en laat sudderen op een zacht vuurtje.
  6. Bak de scampi in de olijfolie.
  7. Voeg zout en peper toe en laat uitlekken op keukenpapier.
  8. Mix de soep.
  9. Voeg vóór het opdienen de scampistaarten, de garnalen en de room toe.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.