Zwaardvis met pesto

Met pesto kan je zoveel meer dan je pasta op smaak brengen. Op je bruschetta, in je omelet, met kalfsvlees, ... of met vis zoals in dit recept.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden
  3. Bereiding
  4. Bestrooi de moten vis met peper en zout.
  5. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en leg de moten er in.
  6. Bestrijk de bovenkant met Pesto Rosso, bestrooi met pecorino en vervolgens met paneermeel.
  7. Laat er enkele druppels olijfolie op vallen.
  8. Schuif de schaal in de oven en bak de vis gaar
  9. in 10 à 15 minuten.
  10. Lekker met witte boontjes, op smaak gebracht met een lijntje olijfolie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?