use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zwaardvis met pesto
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zwaardvis met pesto

Zwaardvis met pesto

Met pesto kan je zoveel meer dan je pasta op smaak brengen.

Op je bruschetta, in je omelet, met kalfsvlees, ... of met vis zoals in dit recept.

Met pesto kan je zoveel meer dan je pasta op smaak brengen.

Op je bruschetta, in je omelet, met kalfsvlees, ... of met vis zoals in dit recept.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 moten zwaardvis (of schelvis, kabeljauw)
  • 4 eetlepels Bertolli Pesto Rosso
  • 4 eetlepels broodkruim
  • 4 eetlepels geraspte pecorino (Italiaanse schapenkaas)
  • olijfolie Bertolli Classico
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
Bereiding
  1. Bestrooi de moten vis met peper en zout.
  2. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en leg de moten er in.
  3. Bestrijk de bovenkant met Pesto Rosso, bestrooi met pecorino en vervolgens met paneermeel.
  4. Laat er enkele druppels olijfolie op vallen.
  5. Schuif de schaal in de oven en bak de vis gaar
  6. in 10 à 15 minuten.
  7. Lekker met witte boontjes, op smaak gebracht met een lijntje olijfolie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.