Zuiderse ovenaardappelen

64 (64)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 230 °C.
  2. Snij de aardappelen in schijfjes. Boter een ovenschaal in met Solo en schik daarin de aardappelen in een enkele laag.
  3. Smelt de Solo Vloeibaar in een braadpan.
  4. Voeg er de kruiden aan toe, kruid met zout en peper, pers de lookteentjes uit en giet dat mengsel over de aardappelen.
  5. Schuif de braadschaal in de oven en bak de aardappelen 20 tot 25 minuten tot ze goudbruin zijn.
  6. Draai ze eventueel om zodat ze aan beide kanten dezelfde kleur hebben.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (59)

Gepost door rita- op 15 juli 2018 om 10u01

Net de voorbereiding gedaan om dit klaar te maken. Het ruikt nu al geweldig! Dat word straks lekker smullen. Een stukje vlees en een glaasje wijn er bij, meer moet dat niet zijn

Gepost door Solo op 20 juli 2018 om 16u48

Dat Rita, dat klinkt inderdaad heerlijk. Hopelijk heb je ervan genoten!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?